Beč (3 noćenja)

Beč – glavni grad Austrije, “na lepom, plavom Dunavu”, jedan je od najstarijih metropola Evrope. Bogat mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama, poznat po najboljim poslastičarnicama starog kontinenta, Beč predstavlja nezaobilaznu tačku na mapi preko milion turista godišnje.

1. dan BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda sa parkinga kod Sava Centar u 23:00h. Vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan PANDORF – BEČ

U prepodnevnim časovima dolazak u tržni centar Parndorf (najpoznatije svetske modne marke, odeća, obuća, oprema za kuću…). Slobodno vreme. Oko podneva polazak za Beč. Po dolasku u grad panoramski obilazak: Hofburg, Parlament, Trg Marije Terezije, dvorac Belvedere, Gradska kuća, jevrejska četvrt, Opera, Hundertvaser, zabavni park – Prater, novi deo grada Uno-city, Dunavski toranj… Nakon panoramskog razgledanja, pešačko razgledanje: Stefanov trg i katedrala, Kerten ulica. Slobodno reme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan BEČ – DVORAC ŠENBRUN – VEČERA U RESTORANU – BEČ

Doručak. Fakultativni obilazak dvorca Šenbrun – letnja rezidencija Habsburgovaca. Obilazak carskih odaja i šetnja prelepim šenbrunskim parkom. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni odlazak u boemsku četvrt Grincig gde je organizovana večera u tradicionalnom restoranu. Noćenje.

4. dan BEČ – BRATISLAVA – BEČ

Doručak. Fakultativni odlazak do Bratislave – glavnog grada Slovačke. Po dolasku panoramsko razgledanje: brdo Slavin, palata Gaskalović, tvrđava, Katedrala Sv. Martina, Jevrejska četvrt, Stari trg, biskupska palata, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Beč. Noćenje.

5. dan BEČ – DUNAVSKI TORANJ – BEČ

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Dunavskog tornja sa kog se pruža izuzetna panorama na Beč i Dunav. Povratak u grad. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd.

6. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga) Termin putovanja Ukupna cena po osobi.

Termini i cene

TERMINI PUTOVANJA CENA PO OSOBI
Trenutno nema novih termina

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Piraeus banke Beograd na dan uplate.

Popusti i doplate
 • Deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%
 • Doplata za 1/1 sobu 40% od cene aranžmana
Aranžman obuhvata
 • prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji
 • smeštaj u Beču u nekom od navedenih hotela ili sličnom kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
 • odlazak u Parndorf i razgledanje Beča uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
Aranžman ne obuhvata
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€), – 287,50 din. (deca od 0 meseci – 19 god.), 575,00 din (osobe od 19 – 70 god.), 1.092,50 din. (osobe od 70 – 84 €)
 • ulaznice i fakultativne izlete
Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust)
 • dvorac Šenbrun – 25 € odrasli / 15 € deca
 • večera u tradicionalnom restoranu u Grincigu – 25 € odrasli / 15 € deca
 • Obilazak Bratislave – 15 € odrasli / 10 € deca
 • Dunavski toranj – 10 € odrasli / 5 € deca
Način plaćanja
 • aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja, na dan uplate
 • Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30 % od cene aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Plaćanje moguće platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina)
Napomena
Minimalni broj za realizaciju programa je 35 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava organizator putovanja zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju. Prilikom potpisivanja Ugovora o putovanju, smatra se da se putnik vec upoznao sa Opstim uslovima putovanja. Organizator zadržava pravo izmene redosleda izvođenja programa zavisno od prilika na licu mesta.

VIZE: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga
PROGRAM RAĐEN NA BAZI 35 PUNOPLATEŽNIH PUTNIKA (minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je 35 osoba).
Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.

na vrh