Parga (kopneni deo)

Parga sa Krfom(+) klikni na sliku za uvećanje

Parga je grad smešten na obali Jonskog mora, jugozapadno od ostrva Krf, između gradova Preveza i Igumenica. Okružena šumom i maslinjacima, u malom zalivu, Parga predstavlja jedinstven spoj planine i mora. Jedno od najživopisnijih mesta u severozapadnoj Grčkoj, lepa Parga vas poziva da izbliza doživite njenu dugu istoruju i prirodne lepote. Plaže Parge su najbolji deo jonskog mora, tako da sa punim pravom privlače hiljade turista svakog leta. Grad je prepun kafića i taverni koji služe svežu ribu po jedinstvenim lokalnim recepima. Karakter grada je živahan i moderan, ali sa intenzivnim elementima prošlosti. Glavno mesto za dnevne sastanke je glavni put ispred luke gde svako veče možete uživati u zalasku sunca koje nestaje u jonskom moru, između zamka i ostrva Bogorodice.

Vila Ombreta se na 500m od centra i na oko 600m od plaže. Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima. Svi studii imaju dva ili tri standardna ležaja, kuhinju, kupatilo i klima uređaj. Studii se čiste svakog dana, posteljina i peškiri se menjaju dva puta u toku 10 dana. U sklopu vile se nalazi i bazen. Doplate (nije obavezno): Korišćenje klime 5 € dnevno.

Vila Fotis se nalazi na samom ulasku u letovalište, 400m od Piso Krioneri plaže. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/2+1 apartmanima. Apartmani poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Sadržaj: Gosti vile mogu koristiti bazen hotela Alpha (obavezno jedno piće) koji se nalazi prekoputa vile.

Vila Miltos se na 150m od centra, i na oko 350m od plaže. Raspolaže 1/2, 1/2+1 i 1/2+2 apartmanima. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, sef, klima uređaj (uključeno u cenu) i terasu sa stolom i stolicama. Gosti vile imaju obezbeđen parking, a takođe mogu koristiti bazen Hotela Bacoli koji se nalazi pored vile. Apartmani se čiste svakog dana, posteljina i peškiri se menjaju dva puta u toku 10 dana.

Cenovnik u PDF formatu

na vrh