Skiatos

Skiatos(+) klikni na sliku za uvećanje

Ostrvo Skiatos je najposećenije ostrvo severnih Sporada u Egejskom moru, prekriveno borovom šumom i maslinjacima na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa, obima oko 60km, sa čak 65 plaža. Sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Glavni grad je Skiatos koji se nalazi u istočnom delu ostrva. Ostrvski gradić sa mnoštvom taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Iznad grada je čuveni Kastro i manastir Evangelistrije, mesto odakle se pruža fantastičan pogled na severni deo ostrva i njegove šljunkovite plaže. Plaže Vasilias, Megali Amos, Achladias, Trulos, Kanapica, Vromolimnos, Banana imaju suvozemni prilaz a do plaže Lalaria se može doći sa mora, čamcem ili brodom. Jedna od najlepših plaža u Grčkoj, čuvena plaža Kukunaries, nalazi se upravo na Skiatosu.

Vila Glyfoneri

Nalazi se u gradu Skiatosu na izuzetnoj lokaciji, na 20 m od obale, preko puta početne autobuske stanice. Raspolaže 1/2 sobama (2 singl ležaja), 1/2 sobama sa čajnom kuhinjom (2 singl ležaja), 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaka soba ima kupatilo, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), a na raspolaganju su im zajednička kuhinja i zajednička terasa. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Chrisa

nalazi se u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Vasiliki

Nalazi se u gradu Skiatosu, na 450 m od luke i autobuske stanice. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/3+1 studijima (3 singl ležaja u sobi + 1 singl u kuhinji). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Lefteris

Nalazi se u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Pavlos Maria

Nalazi se u gradu Skiatosu, na 50 m od obale i 5 min od centra. Raspolaže sa 1/2 studijima (2 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, sef, fen, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Spiridula

Nalazi se u gradu Skiatosu, na samo 60 m od Megali Ammos plaže. Potpuno nova vila, udaljena 100 m od autobuske stanice. Raspolaže 1/2 studijima (2 sing ležaja) , 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmanima (4 singl ležaja ili francuski + 2 singl ležaja). Svaki studio/apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu ili francuski balkon, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta).

Vila Lazaros

Nalazi se u gradu Skijatosu, od samog centra je udaljena oko 300m odakle počinju restorani, prodavnice, kafići… a od najbliže plaže Megali Amos je udaljena oko 300m. Usluga: Najam. Smeštaj: Studija se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio sadrži čajnu kuhinju, dva ili tri standardna ležaja, klimu (uključena u cenu), kupatilo, TV i terasu. Promena peškira i posteljine je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Vila Angela

Vila se nalazi u strogom centru Skijatosa, na 100m od glavne ulice Papadiamanti koja je ispunjena mnoštvom zanimljivih radnji, kafića…Najbliža plaža je Megali Amos koja se nalazi na oko 400m. Usluga: Najam. Smeštaj: Vila sadrži dvokrevetne i četvorokrevetne studije. Dvokrevetni studiji su na prvom spratu, sadrže čajnu kuhinju, dva standardna ležaja ili francuski ležaj, TV, klimu (uračunata u cenu), francusku terasu (balkon). Četvorokrevetni studii se nalaze na trećem spratu. Sadrže kuhinju, četiri standardna ležaja, klimu (uključena u cenu), tv i veliku terasu. Sadržaj: Wifi (uključen u cenu). Promena posteljine i peškira je četri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Vila Mylos

Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 700m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m se nalazi polazna bus stanica odakle možete obići 66 plaža na Skijatosu. Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Nalazi se u istoj ulici gde su vile Amalia i Chrissomali Sofia. Usluga: Najam. Smeštaj: Vila raspolaže dvokrevetnim apartmanima koji se nalaze na visokom prizemlju. Apartmani sadrže čajnu kuhinju, spavaću sobu sa dva standardna kreveta, klimu (uračunata u cenu), TV i terasu. Sadržaj: Parking (uračunat u cenu). Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Vila Amalia

Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 750m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m je polazna bus stanica kao i brojni noćni klubovi. Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Nalazi se u istoj ulici gde su vile Mylos i Chrissomali Sofia. Usluga: Najam. Smeštaj: Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom srpratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, dva ili tri standardna kreveta, klimu (koja je uključena u cenu), TV i terasu. Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Vila Chrissomalli Sofia

Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 800m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m se nalazi polazna bus stanica kao i brojni klubovi, restorani…Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Vila se nalazi preko puta vile Amalia i na 50m od vile Milos. Usluga: Najam. Smeštaj: Vila raspolaže studijima i mezonetama. Studiji se nalaze na visokom prizemlju. Sadrže čajnu kuhinju lepo opremljenu, dva ili tri standardna kreveta, tv, klimu (uračunata u
cenu), kupatilo sa fenom za kosu i terasu. Mezonete se nalaze na prvom spratu, sastoje se od čajne kuhinje sa dva standardna kreveta, velikim šankom, TV-om, klimom (koja je uračunata u cenu), kupatilom sa fenom za kosu i terasom, a na spratu se nalazi spavaća soba sa dva standardna kreveta. Promena posteljine i peškira tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Vila Rania

Vila se nalazi u gradu Skijatosu na uzvišenju, udaljena 350m od glavne ulice Papadiamanti, koja je ispunjena mnoštvom zanimljivih radnji, kafića…Usluga: Najam. Smeštaj: Vila sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije. Studiji sadrže čajnu kuhinju, dva standardna (ili francuski) ležaj, plus jedan standardni ležaj u trokrevetnim studiima, SATTV, klimu (uračunata u cenu) i terasu. Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Cenovnik u PDF formatu

na vrh