Zakintos

Mapa Zakintos

Zakintos je treće Jonsko ostrvo po veličini i zauzima površinu od 400 km2, a drugo po naseljenosti sa oko 38.000 stanovnika. Obala je duga 128km. Klima na ovom ostrvu je tipično mediteranska sa dugim sunčanim letima i kišovitim zimama. Glavni grad je Zakintos. Glavni razlog zbog čega treba posetiti ovo ostrvo jesu prelepe peščane plaže i kristalno čisto more, ali i činjenica da je ostrvo najveći prirodni rezervat morskih kornjača Caretta-caretta koje na peščanim plažama na jugu Zakintosa polažu jaja.
Laganas je popularno turističko mesto naročito za mlade jer je prepun restorana, barova i diskoteka.Nalazi se na oko 9km južno od grada Zakintosa. Plaža je peščana i dobro organizovana za ljubitelje sporta na vodi.

Vila Marinos se nalazi na 50m od plaže, od centra je udaljena oko 500m. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu) i terasu. Sobe se čiste tri puta nedeljno, a posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Sadržaj: WiFi. Doplate: Korišćenje sefa 1 € dnevno, korišćenje klime 5 € dnevno.

Vila Anna se nalazi na 80m od plaže, od centra je udaljena oko 500m. Usluga: Najam studia i apartmana. Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim duplex apartmanima na prvom spratu sa pogledom na bazen. Sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu) i terasu. Sobe se čiste tri puta nedeljno, a posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Sadržaj: Bazen. Doplate: Korišćenje sefa 2 € dnevno. Korišćenje klime 7 € dnevno.

Cenovnik u PDF formatu

na vrh