Halkidiki

Halkidiki sa mestima(+) klikni na sliku za uvećanje

Halkidiki je poluostrvo na severu Grčke poznato po prelepim peščanim plažama, kristalno čistom moru i bujnom zelenilu u zaleđu, koje čine borove šume i maslinjaci. Karakteristično za Halkidiki su njegova tri prsta: Kasandra, Sitonija i Atos (Sveta Gora), koja zaranjaju u tirkizno Egejsko more i predstavljaju izuzetno popularne destinacije za odmor.
Kasandra je najpopularnija među našim turistima. Naselja na ovom prstu, pored izuzetnih prirodnih lepota, sačuvala su tradicionalni grčki duh što daje posebnu draž svakom od njih.
Sitonija je idealna za one koji žele odmor u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što čeka turiste.
Atos ili Sveta Gora je prepun vizantijskih manastira, izuzetne arhitekture, skrivenih u listopadnim šumama, zalivima ili na nepristupačnim stenama.
Pored veličanstvenih netaknutih pejzaža, ovaj deo nudi i mešavinu modernih turističkih mesta, simpatičnih tradicionalnih grčkih sela i fascinantnih arheoloških nalazišta. Tokom boravka na Halkidikiju možete posetiti i sledeće popularne destinacije: Meteore, Vergine, Solun i pećinu Petralone. U našoj ponudi možete pronaći sledeća mesta na Halkidikiju: Pefkohori, Hanioti, Polihrono.

Poluostrvo Kasandra

Polihrono

Polihrono je jedno od najpoznatijih mesta Halkidikija. Nalazi se na prvom prstu, Kasandri, 98 km jugoistočno od Soluna, smešten u kristalno čistom zalivu Toroneos, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Vila Pepi se nalazi u Polihronu, na 270 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (francuski ležaj), 1/3 studijima (francuski ležaj + sofa), 1/3 apartmanima (2 singl ležaja u spavaćoj sobi + 1 singl u ležaj u kuhinji) i 1/4 apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja ili 4 singl ležaja). Svi su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom ili verandom, besplatnim wi-fi internetom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta). Vila poseduje prelepo dvorište.

Hotelapart Aspida 2 se nalazi u centralnom delu Polihrona,na oko 100 m od plaže. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Objekat raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju, twc, fen, sef, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Promena posteljine i peškira je na 5 dana.

Vila Moustakas se nalazi na 50m od plaže. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima, koji se nalaze na drugom spratu. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Vasilis se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 20m od plaže. Supermarket je u neposrednoj blizini, kao i igralište za decu. Vila poseduje studia za dve ili tri osobe. Gradska pešcana plaža je udaljena ko 20m od vile. Ležaljke i suncobrani se plaćaju na licu mesta. Klima je uključena u cenu.

Hanioti

Hanioti se nalazi na 105 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva Halkidiki. Skriveni raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom. Hanioti kao svetski poznata destinacija na Kasandri, taj epitet između ostalog, duguje i predivnim plažama. Prelepi hoteli, moderne vile, restorani, kafeterije pružiće vam mogućnost za pravi odmor.

Hotel Tropikal 3* se nalazi u Haniotiju, u izuzetno lepom okruženju, na 120 m od centra i 300 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj). Svi su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, fenom, terasom, wi-fi internet (doplata za korišćenje 2 eur po danu), tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Sadržaj hotela: prelepo dvorište, veliki bazen sa delom za decu, suncobrane i ležaljke, recepciju, lobi bar, restoran, lift, mogućnost parkiranja.

Hotelapart Sarantis se nalazi na oko 150 m od centra, a od plaže je udaljen oko 250 m. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Objekat raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima. Svi poseduju kompletno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Studii se čiste svakog dana,a posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

Vila Odiseas se nalazi u centralnom delu Haniotija, na 180m od plaže. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima koji se nalaze na prvom spratu. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Panos se nalazi 50m iznad centralnog trga a od plaže je udaljena 200 m. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Objekat raspolaže 1/4 i 1/5 apartmanima koji poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom, u sklopu koje su 2 ili 3 ležaja, TV, terasu, twc i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Zamena posteljine i čišćenje na 5 dana.

Pefkohori

Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos, a udaljen je od Soluna 107 km. Kombinacija zelenila, mirisa borovine i tirkizno plave boje Egejskog mora će, svakako, doprineti da vaš odmor bude kao iz snova. Osim toga, Pefkohori krase i prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža, osvetljeno šetalište pored mora, koje će već sa prvim večernim satima potpuno promeniti izgled. Tada postaje centar svih zbivanja, a tome doprinose i brojne taverne, riblji restorani, picerije i barovi.

Vila Maria Magda se nalazi na samom ulazu u Pefkohori, na 150 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj). Svi su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta). Vila poseduje parking.

Vila Artos se nalazi u centru Pefkohorija na minut hoda od plaže, prekoputa Mamos kafea, ispod vile je pekara a picerija Roma je 20 metara od vile. Sadrži dvokrevetna i trokrevetna studija na prvom spratu. Usluga: Najam studia.

Poluostrvo Sitonija

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta – van grada , i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

Vila Lakis se nalazi u centru, na 50 m od mora i na 10 min hoda do plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + 1 singl) i 1/4 apartmanom (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalazi francuski ležaj, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu).

Vila Lakis Plus se nalazi u centru, na 50 m od mora i na 10 min hoda do plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + 1 singl) i 1/4 apartmanom (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalazi francuski ležaj, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu). Vila poseduje određen broj renoviranih studia i apartmana, pa u cenovniku imaju oznaku Lakis +.

Vila Ina se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (francuski ležaj ili 2 singl ležaja) i 1/2+1 studijima (francuski ležaj + jedan pomoćni ležaj) , koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu). Određen broj terasa ima lep pogled na more.

Vila Teodosis se nalazi u samom centru, 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/2+1 studijima (francuski ležaj + fotelja na razvlačenje), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, TV –om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Alcano se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru, na 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (manji francuski ležaj) i 1/3 studijima (manji francuski ležaj + jedan singl ležaj), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Nestor se nalazi na 100 m od plaže i 1 km od Neos Marmarasa. Vila raspolaže 1/2 studijima (francuski ležaj) koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu).

Hotel Star Paradise se nalazi na 100 m od plaže Paradiso i 1 km od Neos Marmarasa. Hotel raspolaže 1/2 (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom sa fenom, frižiderom, tv-om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu), sefom, muzičim plejerom. Hotel u svom sastavu ima recepciju, potpuno opremljenu teretanu, TV salu, parking, wi-fi, salu za doručak.


Cenovnik u PDF formatu

na vrh