Hotel Rađen *** Sveti Stefan

Apartmani Radjen 3+* su smesteni na jednom od najlepsih I ujedno najelitnijih delova crnogorskog primorja , Svetom Stefanu . Udaljeni su svega 100m od mora I javne plaze, od Hotela Romanov su udaljeni svega 50 m. Do plaze se stize stepeništem koje se nalazi naspram vile I ulaza u Hotel Romanov .
U prizemlju vile se nalazi restoran u kojem se posluzuje dorucak na bazi švedskog stola , terasa restorana I recepcija .
Apartmani Rađen posjeduju 25 smeštajnih jedinica koji čine dvokrevetne, trokrevetne sobe I jednosobni apartmani . Sve smeštajne jedinice I zajedničke prostorije su obezbeđene besplatnim wi fi internetom , sve smeštajne jedinice su klimatizovane , poseduju LCD , kablovsku televiziju , balkon sa prelepim pogledom na more ili balkon sa pogledom na maslinjak dok su tri sobe bez balkona , mini bar , elektricni čajnik , kupatilo sa tus kabinom .
DBL SV- Dvokrevetne sobe ½ sa pogledom na more površine 23 m2 , poseduju francuski ležaj, LCD tv , kablovsku televiziju , mini bar, ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom.
DBL SS- Dvokrevetne sobe ½ sa delimičnim pogledom na more površine 23 m2 , poseduju francuski ležaj LCD tv , kablovsku televiziju , mini bar, ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom .
DBL MV- Dvokrevetne sobe ½ sa pogledom na brdo površine 23 m2 , poseduju francuski ležaj tv , kablovsku televiziju , mini bar, ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom .
TWIN MV- Dvokrevetne sobe TWIN BEDS sa pogledom na brdo povrsine 23 m2 , tv sa kablovskom televizijom , mini bar, ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom- moguće je spojiti krevete .
TRL SV- Trokrevetne sobe 1/3 povrsine 28m2 , poseduju francuski ležaj + singl bed , LCD tv , kablovsku televiziju , mini bar, sto I fotelju , ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje I prelepim pogledom na more, kupatilo sat tuš kabinom .
TRL STD- Trokrevetna soba bez terase površine 28m2 , poseduju francuski ležaj + fotelja na razvlačenje , tv , kablovsku televiziju , mini bar, sto I stolice , ugradni ormar, kupatilo sa tuš kabinom .
APP SV – Jednosobni apartmani površine 35 m2 , poseduju hodnik iz kojeg se ulazi u dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenje , stolom I stolicama , spavaca soba sa francuskim ležajem , LCD tv , kablovsku televizija , mini bar, ugradni ormar, terasu sa garniturom za sedenje I prelepim pogledom na more, kupatilo sa tuš kabinom.

Program putovanja:

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe/apartmane posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. dan – predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan: Napuštanje soba/apartmana do 10:00h. Povratak sopstvenim prevozom.

Cenovnik za 2016. dnevno po osobi

Tip smeštaja Usluga 01.05.-01.06.
01.01.-31.10.
01.06.-31.06
01.09.-31.09.
01.07.-31.08.
1/2 soba (SV,MV,SS) ND 18.50 € 20 € 28 €
1/3 soba (SV,MV,sa/bez terase)
1/4 Apartman (SV)
1/2 soba (SV,MV,SS) PP 25 € 30 € 38.50 €
1/3 soba (SV,MV,sa/bez terase)
1/4 Apartman (SV)

N/D – Noćenje sa doručkom; PP-polupansion (doručak, ručak – švedski sto)
Termin i broj dana gost bira prema svojim željama, a shodno slobodnim kapacitetima.
Polasci su individualni i nije potreban minimum putnika da bi se aranžman realizovao.
Opšti uslovi
 • cene soba izražene dnevno po osobi na bazi izabrane usluge
 • doplata za ručak iznosi 7€ po osobi
 • prijava gostiju od 10 h, a odjava najkasnije do 10 h
 • 1/1 soba 100% uvećanje
 • boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu i plaćaju se na licu mesta 1.15 € dnevno po osobi
Popusti za decu
 • deca do 5 godine gratis ukoliko koriste zajednički ležaj sa roditeljima
 • deca od 5 do11 godina ako koriste ležaj sa dve odrasle osobe imaju 50% popust, a ako koriste sopstveni ležaj u sobi sa dvoje odraslih imaju 20% popust
 • deca od 5-11 godina nemaju popust u koliko koriste zajednički ležaj sa jednom odraslom osobom
Način plaćanja
 • uplata akontacije od 30% iznosa prilikom rezervacije, ostatak uplate 10 dana pre putovanja
 • plaćanje moguće gotovinom, platnim karticama (Visa, Dina, Master Card, Maestro)
 • odloženo plaćanje čekovima građana – akontacija od 30%, a ostatak na rate

ODOBRAVAMO POPUST OD 7% ZA GOTOVINSKU UPLATU I UPLATU KARTICOM CELOG IZNOSA ODJEDNOM PRILIKOM REZERVACIJE

Napomena
 • Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu
 • Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju:važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom:putna isprava, lična karta, đačka knjižica
 • Putno međunarodno zdravstveno osiguranje se dodatno plaća u agenciji
 • Cene su iskazane u stranoj valuti, a obračun se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Piraeus banke na dan uplate
 • “Bokaturist” d.o.o. zadržava pravo na izmenu cena ukoliko dođe do inflatornog poremećaja na tržištu
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Olympic travel, Licenca OTP broj 18 od 04.02.2012. godine.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja “Bokaturist” d.o.o. Beograd

na vrh